O nama

Estetika moderna je salon lepote sa 20 godina iskustva u Novom Sadu. Usluge salona: tretmani lica, pedikir, manikir, tretmani tela, depilacija i relax masaža. Sa našom kvalifikovanom ekipom želimo da Vam nudimo naljbolju uslugu bazirano na Vašoj prirodnoj lepoti uz korišćenjem najsavremenijih tehnologija.

Ko smo mi?

Salon za negu tela “Estetika Moderna” je osnovana 1997. godine u Novom Sadu. Cilj nam je bio da svojim klijentima pružimo najkvalitetnije usluge nege tela i lica i pri tom koristimo iskustva renomiranih svetskih kozmetičkih proizvođača. Od osnivanja salon se nalazio u samom centru grada, u Futoskoj ulici. Posle izvesnog vremena, salon se seli na Bulevar Cara Lazara gde se i danas nalazi.

 

Uz stalna usavršavanja, obuke i posete sajmovima kozmetike mi konstantno proširujemo i dopunjujemo naše usluge u tretmanima nege lica i tela, ispunjavajući očekivanja i najzahtevnijih klijenata.

Šta mi nudimo?

Kvalitet

Radimo sa pažljivo odabranim kvalitetnim proizvodima

Entuzijazam

Naš entuzijazam prema struci je na vrhunskom nivou. Naša ekipa više puta godišnje putuje na razno razne seminare i obuke u regionu

Iskustvo

Blagodareći bogatom iskustvu naših stručnjaka Vi ćete se ulepšati zahvaljujući umešnosti njihovih veštih ruku